Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/xromakatoikia/storage/modification/system/library/cache/file.php on line 32 KAPRIOL ΜΠΛΟΥΖΑ FLEECE WOLF ΜΑΥΡΟ MEDIUM/48 28381
Menu
Καλάθι Προϊόντων

KAPRIOL ΜΠΛΟΥΖΑ FLEECE WOLF ΜΑΥΡΟ MEDIUM/48 28381

KAPRIOL ΜΠΛΟΥΖΑ FLEECE WOLF ΜΑΥΡΟ MEDIUM/48 28381
KAPRIOL ΜΠΛΟΥΖΑ FLEECE WOLF ΜΑΥΡΟ MEDIUM/48 28381
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 28381
  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ: 1-3 Ημέρες
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,69€

Μακρυμάνικο φούτερ εργασίας της εταιρίας Kapriol σε μαύρο χρώμα, για μέγιστη ασφάλεια και άνεση, κατάλληλο για κάθε επαγγελματική χρήση. Είναι κατασκευασμένo από fleece υλικό και επιτρέπει στο δέρμα σας να ''αναπνέει''.

 

Οδηγίες για τη σωστή φροντίδα του ρούχου:

 

• Συνίσταται το πλύσιμο με κρύο νερό στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα, ή στο χέρι. Ιδανικά, ξεχωρίστε τις πλύσεις ανάλογα με το χρώμα και το βάρος του υφάσματος. Πλένοντας ξεχωριστά τα ανοιχτόχρωμα από τα σκουρόχρωμα ρούχα, βοηθάτε στην διατήρηση των χρωμάτων τους. Ιδανικά, μην τοποθετείτε στην ίδια πλύση βαριά και ελαφριά ρούχα, για να αποφύγετε τη τριβή και τη φθορά που μπορεί να προκληθεί στα πιο ελαφριά ρούχα.

• Να χρησιμοποιείτε μαλακό, υγρό απορρυπαντικό κατά προτίμηση μη τοξικό και βιοδιασπώμενο.

• Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό ή μαλακτικό καθώς οι χημικές τους ουσίες μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο ύφασμα με την πάροδο του χρόνου.

• Να αποφεύγετε το σιδέρωμα σε υφάσματα 100% πολυεστερικά. Αν είναι αναγκαίο, σιδερώστε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μόνο τα fleece με μεγάλη περιεκτικότητα βαμβακιού.

Η ιστοσελίδα xromakatoikia.gr χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία της και για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή" συμφωνείτε με τους όρους που περιγράφονται στην ενότητα Πολιτική Απορρήτου.