Menu
Καλάθι Προϊόντων

Όροι & Προυποθέσεις

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχει πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος xromakatoikia.gr. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών αυτής προϋποθέτει την αποδοχή των όρων που ακολουθούν.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενο αυτής αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας "ΙΩΑΝΝΑ ΛΥΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ", Εμπόριο Χρωμάτων & Εργαλείων με ΑΦΜ 082657610, ΔΟΥ Παλλήνης . Η εταιρεία δικαιούται να τροποποιεί ή και να διακόψει την λειτουργία μέρους ή και όλης της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Ο επισκέπτης/ χρήστης οφείλει κάθε φορά πριν την χρήση να μελετάει τους όρους.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απαγορεύεται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, καθώς και να μεταγραφεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, στην γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί ή σε μετάφραση, χωρίς προηγούμενη άδεια της εταιρείας. Αποκλείεται η δημόσια ή εμπορική χρήση, ιδίως δε η χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για τη δημιουργία βάσης δεδομένων ή η καταχώριση αυτού σε υφιστάμενες βάσεις δεδομένων με σκοπό την πρόσβαση από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία έχει συλλέξει τις πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στην ιστοσελίδα επιδεικνύοντας επαγγελματική επιμέλεια από τις εγκυρότερες το δυνατόν πηγές. Οι πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στην ιστοσελίδα αποσκοπούν στην παρουσίαση της εταιρείας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Εντούτοις, δεν παρέχεται εγγύηση ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα των πληροφοριών που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης οφείλει να ελέγχει οποιαδήποτε πληροφορία αποκομίζει από την παρούσα ιστοσελίδα πριν να την χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Τυχόν πληροφορίες οι οποίες δίνονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν απαλλάσσουν τον επισκέπτη από την υποχρέωση διεξαγωγής δικού του ελέγχου.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  1. Μέσω της ιστοσελίδας μας https://www.xromakatoikia.gr
  2. Τηλεφωνικώς: 2106613570
  3. Μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης lykousijoanna@yahoo.com
  4. Με επίσκεψή σας στο φυσικό μας κατάστημα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Κεντρικό: Λ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 104, ΓΕΡΑΚΑΣ, 15344

Τηλ.: 2106613570

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Διατηρούμε επαρκή αποθέματα προϊόντων στις αποθήκες μας και κατά κανόνα όλες οι αποστολές γίνονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την λήψη της παραγγελίας σας.

Ωστόσο, στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης, ή να σας προτείνουμε εναλλακτικό προϊόν το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες σας.

 

ΤΙΜΕΣ
Οι τιμές που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Επιπλέον αναγράφονται και οι τιμές προ ΦΠΑ.
Για τις περιοχές με μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, οι τιμές των προϊόντων διαμορφώνονται αναλόγως.
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά, επιβάρυνση αντικαταβολής) τα οποία βαρύνουν τον αγοραστή εκτός και αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό το οποίο σας γνωστοποιείται στους Όρους – Πληροφορίες Αποστολής.
Εμφανίζονται κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και συμπεριλαμβάνονται στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που συνοδεύει την παραγγελία σας.


ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Για κάθε νομική διαφορά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
Το xromakatoikia.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης των όρων χρήσης χωρίς προειδοποίηση και έχει υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε καλέστε στo 2106613570 για να σας εξυπηρετήσει ενημερωμένος εκπρόσωπος της εταιρείας μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση lykousijoanna@yahoo.com.

 

Η ιστοσελίδα xromakatoikia.gr χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία της και για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή" συμφωνείτε με τους όρους που περιγράφονται στην ενότητα Πολιτική Απορρήτου.